De opvang van onze dochter Senna bij Sonja was uit nood geboren en is goed bevallen. Jammer dat dat zo kort mocht duren…Senna heeft het namelijk erg naar haar zin bij Sonja, vooral ook met de andere kindjes samen die er dan vaak ook zijn.

De kindjes hebben er de gelegenheid om samen en zelf te spelen, de aandacht van Sonja te ontvangen, samen op stap te gaan, heerlijk te slapen en te eten 🙂 Aan alles wordt gedacht. Ook met de feestelijke dagen als St Nicolaas en met kerst. Er heerst een ontspannen sfeer in huis en Sonja is altijd heel duidelijk in wat wel en wat niet mag. Dit alles heeft op een positieve manier bijgedragen aan de opvoeding van Senna. Je kunt aan alles merken dat ze een ervaren gastouder is.

Vriendelijke groet,
Carolien Raspoort


Onze dochtertjes komen al weer vele jaren met plezier bij Sonja. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een huiselijke sfeer worden opgevangen. Daar zorgt Sonja voor. De kinderen zijn erg gek op haar. Sonja is erg betrouwbaar in haar beschikbaarheid en je merkt dat ze al vele jaren ervaring heeft. We zullen haar missen als alle kinderen naar de basisschool zijn.

Bas en Maike.


Sonja is al bijna zeven jaar gastouder voor onze dochters. Tot vorig jaar voor onze oudste dochter Merel en op dit moment voor onze jongste dochter Vera. Merel keek enorm uit naar twee dagen oppas bij Sonja. Lekker binnen spelen of buiten naar de speeltuin. Vera geniet altijd enorm van de kinderliedjes bij Sonja thuis en samen boodschappen doen. Op sommige dagen zijn er meerdere kinderen om gezellig mee te spelen. Maar Merel en Vera vinden het beide ook heerlijk als er op een dag geen ander kind is. Ze komen dan lekker tot rust. Bij Sonja kunnen de kinderen lekker spelen met het vele speelgoed, waarbij Sonja het speelgoed op de leeftijd afstemt.

Kortom, we willen Sonja dan ook van harte aanbevelen als gastouder!
Met vriendelijke groeten,
Mariëlle


Wilt u graag zelf een referentie van Gastouder Amersfoort spreken? Dat kan! Neem contact met mij op en je krijgt van mij de telefoonnummers om de referenties te verifiëren.